ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η εξέλιξη της τεχνολογίας των αυτοκινήτων και των μπαταριών έχει καταστήσει πλέον την ηλεκτροκίνηση μια απτή πραγματικότητα, η οποία αλλάζει ριζικά τα δεδομένα της αυτοκίνησης. Η αντιμετώπιση των μεγάλων περιβαλλοντικών και οικονομικών προκλήσεων, που συνδέονται με την κλιματική αλλαγή και την εξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα δημιουργεί νέες συνθήκες για την αυτοκινητοβιομηχανία αλλά και για την καθημερινότητα μας. Η ηλεκτρική ενέργεια όπως και τα υπόλοιπα εναλλακτικά καύσιμα κερδίζουν συνεχώς έδαφος.

Όσο εξαπλώνονται και εξελίσσονται τα EV οχήματα, τόσο περισσότερο ο ανεφοδιασμός τους καθίσταται από σημείο προβληματισμού για τους οδηγούς, σε σημείο υπεροχής τους έναντι των αυτοκινήτων με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας εξασφαλίζει την ευρύτερη δυνατή διαθεσιμότητα πηγών ανεφοδιασμού, ενώ η τεχνολογία καθιστά τη φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων εκτός από προσιτή και μια εξαιρετικά απλή και εύκολη διαδικασία.

Η αυτονομία των ηλεκτρικών οχημάτων (ΕV) εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η χωρητικότητα της μπαταρίας, το βάρος και το μέγεθος του αυτοκινήτου, αλλά και οι προδιαγραφές του ηλεκτροκινητήρα. Επίσης, παράγοντες που επηρεάζουν την αυτονομία και παίζουν σημαντικό ρόλο είναι ο τρόπος οδήγησης, η επιφάνεια του οδοστρώματος, η ταχύτητα του οχήματος.

Στόχος της Ipel είναι, σε συνεργασία με επώνυμους κατασκευαστές φορτιστών να υποστηρίξει την μετάβαση στην εποχή της αυτοκίνησης με ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις προμήθειας , εγκατάστασης και τεχνικής υποστήριξης συμβάλλοντας έτσι, στην κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.
Οι μηχανικοί της εταιρείας μας προτείνουν στον πελάτη την καλύτερη και ιδανική λύση για τις ανάγκες του. Κατόπιν αυτοψίας στο χώρο, συμβουλεύουν και προτείνουν τον κατάλληλο φορτιστή που ταιριάζει στις ανάγκες και στο μοντέλο του αυτοκινήτου, ενώ αναλάβουν εξολοκλήρου την εγκατάσταση του φορτιστή σας.