Για δημόσιους χώρους

Η εταιρία μας προμηθεύει και εγκαθιστά σταθμούς φόρτισης για δημόσια χρήση με επιλογή μονής ή διπλής εξόδου φόρτισης. Όλοι οι σταθμοί φόρτισης είναι υψηλής αντοχής από βανδαλισμούς και καιρικές συνθήκες, μεταλλικής κατασκευής, με όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Σε συνεργασία με μεγάλους αξιόπιστους κατασκευαστές όπως η Efacec, η Alfen και άλλους επώνυμους προμηθευτές, προσφέρει λύσεις με ισχύ από 22 KW μέχρι και 500 kW ανά έξοδο. Σε συνδυασμό με το κατάλληλο λογισμικού δίνει την δυνατότητα άμεσης χρέωσης στο πελάτη ανά πάσα στιγμή με όποιον τρόπο αυτός επιλέξει.

Οι συγκεκριμένοι σταθμοί ταχείας φόρτισης εγκαθίστανται σε χώρους δημόσιας πρόσβασης, όπως για παράδειγμα πρατήρια καυσίμων, αυτοκινητόδρομους, δημόσια parking, χώρους στάθμευσης, super market και εμπορικά κέντρα.

Η πρόσβαση στους χρήστες παρέχεται μέσω καρτών RFID ή εφαρμογής με λειτουργία έξυπνης διαχείρισης, ενώ επιπλέον ο σταθμός έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας με παρόχους διαχείρισης φόρτισης μέσω του πρωτοκόλλου OCPP. Το πρωτόκολλο αυτό επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση και παρακολούθηση του σταθμού, την πρόσβαση και την χρέωση των χρηστών ανά kWh μέσω εφαρμογής.

Η τεχνολογία ταχυφόρτισης με εξοπλισμό που επιτρέπει την γρήγορη φόρτιση των μπαταριών σε υψηλή ισχύ, δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς, με μια στάση λίγων λεπτών να επαναφορτίσουν το όχημα τους, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν την υπόλοιπη διαδρομή τους.