Απλοί φορτιστές

H IPEL, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο τομέα της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, διαθέτει και εγκαθιστά με ασφάλεια τους πιο αξιόπιστους και κατάλληλους μονοφασικούς φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων με μονή έξοδο φόρτισης για οποιαδήποτε ιδιωτικό χώρo παρκινγκ, εταιριών, οικιών και πολυκατοικιών.

Είναι κατασκευασμένοι με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και τα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις καταλληλότητας για όλα τα μοντέλα ηλεκτρικών αυτοκινήτων και είναι εξαιρετικά εύχρηστοι και απλοί στη λειτουργία τους.

Οι απλοί φορτιστές διαθέτουν το ευρωπαϊκό αποδεκτό τύπο φόρτισης Mode 3, με βύσμα φόρτισης τύπου 2 και ονομαστική ισχύ από 2,3 KW έως 7 KW με δυνατότητα επιτοίχιας ή επιδαπέδιας στήριξης. Διαθέτουν ενσωματωμένο Bluetooth & WiFi για σύνδεση με smartphone ή tablet. Έχουν δυνατότητα παραμετροποίησης των χαρακτηριστικών του φορτιστή μέσω ειδικού application, θύρες επικοινωνίας Ethernet RJ45 και RS485/P1 και συμβατότητα με σύστημα απομακρυσμένης διαχείρισης.

Οι λειτουργίες τους εξυπηρετούν όλες τις απαιτήσεις του χρήστη και ο σχεδιασμός τους προσφέρει απόλυτη εργονομία και άνεση στην εγκατάσταση και στη χρήση.

Καλώδιο Τύπου 2. Συμβατό με όλα τα ηλεκτρικά οχήματα της Ευρώπης