Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία

Η  IPEL ιδρύθηκε το 1997 και ξεκίνησε τις δραστηριότητες της με την εισαγωγή, εμπορία και συντήρηση μετασχηματιστών διανομής, με στόχο να ενημερώσει και καλύψει τα κενά της αγοράς των καταναλωτών μέσης τάσης στο χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού υποσταθμών.

Πολύ γρήγορα προχώρησε στη παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών προληπτικής και επισκευαστικής συντήρησης, που επιλέγονται πλέον κατά προτεραιότητα με αναθέσεις outsourcing, από πελάτες που δεν είχαν τη δυνατότητα να διαθέσουν το κατάλληλο μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό.

Η IPEL πολύ πριν αρχίσει η οικονομική κρίση, επένδυσε στον τομέα της συντήρησης ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και Υποσταθμών.

Η IPEL εξυπηρετεί σήμερα πάνω από 300 καταναλωτές μέσης τάσης και παρέχει λύσεις ακόμα και σε περίπλοκες εγκαταστάσεις και έτσι σήμερα που οι ανάγκες της αγοράς για νέο ηλεκτρολογικό εξοπλισμό είναι περιορισμένες, έχει καταφέρει να διατηρεί 70 ετήσια συμβόλαια και 90 on call.

Το όνομα της έγινε συνώνυμο της ποιότητας, όχι μόνο για την τεχνολογία που αντιπροσωπεύει, αλλά και για τις εξειδικευμένες συμβουλές και υπηρεσίες που παρέχει πριν και μετά την πώληση (turn key projects, σύνθετες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, συντήρηση και επισκευή ηλεκτρικών μηχανημάτων, Υ/Σ, κλπ.)

Kύριοι Τομείς Δραστηριοτήτων της IPEL A.E.T.E.:

– Εισαγωγή και εμπορία Μετασχηματιστών Ισχύος, Ροηφόρων Αγωγών, Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών, Πινάκων Μέσης Τάσης, Οργάνων Προστασίας κ.α.
– Μελέτη, Κατασκευή και Εγκατάσταση Ηλεκτρομηχανολογικών έργων, Υποσταθμών Μέσης Τάσης, Έργων Προστασίας Περιβάλλοντος κ.α.
– Παροχή συμβάσεων Προληπτικής ή Επισκευαστικής Συντήρησης Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων και Βιομηχανικών Συγκροτημάτων (facility management), Υποσταθμών Μ.Τ., Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών καθώς και Διάθεση Εξειδικευμένου Προσωπικού για την κάλυψη αναγκών συντήρησης.

Ανθρώπινο Δυναμικό

kl_0

MANAGING DIRECTOR

Nikolaos Klissiotis

Ο Νικόλαος Κλεισιώτης είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών της Ανωτάτης Πολυτεχνικής Σχολής Γερμανίας “ Ostfalia Hochschule”.

Έπειτα από πολυετή εμπειρία ως Διευθυντής Πωλήσεων στην AEG HELLAS στον τομέα των Υποσταθμών και Μετασχηματιστων ισχύος, ιδρύει το 1997 την IPEL ( Συστήματα Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ) όπου και μέχρι σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

tsakou_1

HEAD OF ACCOUNT DEPARTMENT

Panagiota Tsakou

H Παναγιώτα Τσάκου έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση της εταιρίας από το 1999. Με σπουδές λογιστικής και οικονομικών έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων όπως:

– Μηχανογραφημένη Λογιστική ,Λογιστικά, Φοροτεχνικά, Εργατικά

– Πρακτικό γραφείο μισθοδοσίας – Εργατικά Ασφαλιστικά

– Λογιστική Λειτουργία – Οργάνωση Λογιστηρίου

kyr_5

SALES MANAGER

Konstantinos Kirkilis

Ο Κωνσταντίνος Κυρκιλής, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια,με θέμα Τεχνικές Πωλήσεων, sales force management, Technical Training course στα εργοστάσια που αντιπροσωπεύει η εταιρεία μας καθώς και σεμινάρια μελέτης – κατασκευής και συντήρησης Υποσταθμών και Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών.Κατέχει εργασιακή εμπειρία από το 2000 ως Μηχανικός Πωλήσεων με αντικείμενο την μελέτη – σχεδιασμό – κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων . Από τo 2002 ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό της IPEL .

sar_5

HEAD OF TECHNICAL DEPARTMENT

Evaggelos Sarlis

Ο Ευάγγελος Σάρλης είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών , με σπουδές στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και στο T.E.I Χαλκίδας ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Επιθεωρητή Κτηρίων και συντήρησης Υποσταθμών

arg_0

SALES & MAINTENANCE HEAD OF ENGINEER

Christos Argiriou

Ο Χρήστος Αργυρίου είναι Ηλεκτρονικός μηχανικός. Είναι Μηχανικός Πωλήσεων , με ευθύνη τον τομέα πωλήσεων και των συμβολαίων συντήρησης της εταιρείας IPEL.

Πιστοποιητικά

Η IPEL S.A διατηρεί μια Πιστοποιημένη Ποιότητα και Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, συμφωνα με τα πρότυπα του ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2009, BS OHSAS 18001 :2007 για τα ακόλουθα πεδία δραστηριότητας :

– Προμήθεια, εγκατάσταση, τεχνική συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και απαιτούμενες οικοδομικές εργασίες για την εγκατάσταή του.

– Τεχνική συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

– Κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και οικοδομικών έργων

– Συναρμολόγηση, εγκατάσταση και συντήρηση (Υπαίθριων Υποσταθμών) οικίσκων φωτοβολταικών πάρκων

ISO 45001 2018 LIBERO ASSURANCE MARK
ISO 14001 2015 LIBERO ASSURANCE MARK
ISO 9001 2015 LIBERO ASSURANCE MARK
ISO 9001 2015 14001 2015 45001 2018 LIBERO ASSURANCE MARK_IAS