Για οικίες

H IPEL, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο τομέα της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, προμηθεύει και εγκαθιστά με ασφάλεια τους πιο αξιόπιστους και κατάλληλους οικιακούς φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων για οποιανδήποτε ιδιωτικό ή κοινόχρηστο χώρο παρκινγκ, οικιών και πολυκατοικιών.

Οι οικιακοί φορτιστές μονοφασικοί ή τριφασικοί, με λύσεις από 3.7 μέχρι και 22kW είναι κατασκευασμένοι με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, και τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, διαθέτουν πιστοποίηση καταλληλότητας για όλα τα μοντέλα ηλεκτρικών αυτοκινήτων και είναι εξαιρετικά εύχρηστοι και απλοί στη λειτουργία τους.

 

Με βαθμό στεγανότητας IP54 και πάνω, με IK10 για αντοχή στην κρούση, ο σταθμός φόρτισης είναι κατάλληλος για εσωτερική και εξωτερική χρήση και δυνατότητα έξυπνης επικοινωνίας και διαχείρισης, από οποιοδήποτε υπολογιστή, tablet ή Smartphone.
Οι μηχανικοί της εταιρείας μας προτείνουν στον πελάτη την καλύτερη και ιδανική λύση σύμφωνα με τις ανάγκες του. Διενεργούν αυτοψία στο χώρο, ώστε να επιβεβαιώσουν τις τυχόν απαιτήσεις σε καλωδίωση και υλικά προστασίας, με σκοπό την σωστή και ασφαλή φόρτιση του οχήματος.