Διπλοί Φορτιστές

Η εταιρία μας διαθέτει σταθμούς φόρτισης διπλής εξόδου ημι-ταχείας φόρτισης.

Όλοι οι φορτιστές διατίθενται με μονή ή διπλή έξοδο φόρτισης, για ταυτόχρονη φόρτιση δυο οχημάτων και είναι κατάλληλοι για κάθε είδους εγκατάσταση, χώρους στάθμευσης, γραφεία, ξενοδοχεία, σουπερμάρκετ, παρκινγκ εταιρειών, δημοτικές εγκαταστάσεις κ.λπ.

Η συγκεκριμένη σειρά τριφασικών φορτιστών AC, προσφέρεται με δυνατότητα επιλογής επίτοιχης ή επιδαπέδιας τοποθέτησης, με ισχύ από 11KW έως 22KW.
Επιπλέον διαθέτουν δυνατότητα ελεγχόμενης πρόσβασης χρηστών μέσω χρήσης (RFID) προγραμματισμένων καρτών και κατάλληλο εξοπλισμό έξυπνης επικοινωνίας, με ενσωματωμένο Bluetooth & WiFi για την σύνδεση με smartphone, tablet και ΗΥ.
Σε περίπτωση πολλών φορτιστών στην ίδια εγκατάσταση και λόγω της φόρτισης πολλών οχημάτων ταυτόχρονα, προτείνεται η επιλογή της διαχείρισης φορτίου, με την οποία πετυχαίνουμε την ισορροπημένη κατανομή της ισχύς εξόδου ώστε να μην δημιουργείται υπερφόρτωση στο ηλεκτρικό δίκτυο του κτηρίου.

Οι φορτιστές ημιταχείας φόρτισης μπορεί να έχουν ενσωματωμένο ή αποσπώμενο καλώδιο φόρτισης. Το πιο διαδεδομένο βύσμα στην Ευρώπη είναι το Τύπου 2.

Οι μηχανικοί της εταιρείας μας διενεργούν αυτοψία στο χώρο εγκατάστασης, ώστε να επιβεβαιώσουν τις τυχόν απαιτήσεις σε καλωδίωση και υλικά προστασίας, με σκοπό την σωστή και ασφαλή φόρτιση του οχήματος. Ενημερώνουν και προτείνουν στον πελάτη την κατάλληλη λύση για την ανάγκες του και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του οχήματος του.

Κατά την εγκατάσταση του φορτιστή στον πίνακα παροχής για μέγιστη ασφάλεια προσθέτουμε αντίστοιχες προστασίες από υπερένταση, υπέρταση, διαρροή προς γη και αντικεραυνική προστασία.